Loading...
Projecten 2018-09-27T21:15:18+00:00

DE LEERLINGEN VAN GROEP 10

Het schoolsysteem in Nepal zit anders in elkaar dan wij gewend zijn. De kinderen gaan tot en met groep 10 naar school. Dit geeft ze recht op een diploma ‘secundary school’ (mavo). Door de schaarse financiële middelen stopt het kind hierna vaak met school. Helaas kun je niet veel met dit ‘papiertje’ wat resulteert in werkloos rondhangen op straat.

Ons doel is om de kinderen in Karmidanda de kans te geven om een kernvak te leren: Nepalees, Engels en Wis- en Natuurkunde, net als in Nederland. Met deze kernvakken kunnen ze doorstromen naar de havo of het vwo. Dit is vergelijkbaar met higher secundary school (vwo), de opstap naar de University of Kathmandu. De kosten voor zo’n kernvak? 7 euro per maand per kind. Help jij ons mee?

School in Nepal
DONEER NU!
knuffels in Nepal

INZAMELACTIE KNUFFELS

Regelmatig reizen wij af naar Nepal. Op deze manier kunnen wij de kinderen persoonlijk het geld en andere producten overhandigen. En ontdekken wat de kinderen nog niet hebben. Dit jaar hebben we daarom een hele doos met knuffels verzamelt. Helaas paste ze niet allemaal in onze bagage. Maar met luchtpost kom je tegenwoordig ook al ver. Voor deze blije gezichtjes doen we het!

PRODUCTEN UIT NEPAL

Nepal kent ongekend veel mooie artikelen. En daarom nemen wij regelmatig dozen vol sjaals en andere producten mee. En wanneer we niet langs gaan? Dan ontvangen we dozen van onze insider Jhabraj Neupane. Deze artikelen zoals vlaggetjes, kwaliteit sjaals en onderzetters verkopen wij door. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de kinderen in Karmidanda. Ben je nieuwsgierig geworden de producten? Neem dan snel contact op.

Nepalese sjaals

DONEER NU

Uw bijdrage maakt een verschil. Iedere euro gaat direct naar een kind in Karmidanda. Dat is onze belofte.

DOE EEN DONATIE