Reisadvies Nepal

Inmiddels is het ruim drie jaar geleden dat Nepal werd geteisterd door twee hevige aardbevingen. Duizenden reizigers waren van plan om naar Nepal af te reizen. Maar door de verwoesting drong het toerisme zich sterk terug. Het land lag in puin. Is het Reisadvies voor Nepal anno 2018 nog steeds negatief?

Veel mensen hebben de aardbeving niet overleefd. Verschillende delen van het land zijn verwoest. Ook zijn er meerdere tempels en gebouwen ingestort tijdens de ramp. Maar het internet doet het, de bussen rijden, de hotels zijn open en de restaurants serveren eten. Er is genoeg om te bezoeken en Nepal is nog steeds hard bezig om het land op te bouwen. Het land verwelkomt je met open armen. Thuisblijven uit angst is dus totaal onnodig.  

Nepal verwelkomt je met open armen

Nepal wordt gezien als een ontwikkelingsland met een laag gemiddeld inkomen. Meer dan de helft van de bevolking leeft namelijk beneden de armoedegrens. Naast landbouw is het toerisme een belangrijke bron van inkomsten voor het land. De gunstige ligging en de prachtige natuur trekken jaarlijks vele bergliefhebbers.

Door de economische crisis en de aardbeving in 2015 daalde het toerisme drastisch. Maar inmiddels zien we een ommekeer in de bezoekersaantallen. Nepal is bijgekomen van de klap en is klaar om de toeristen op te vangen.  Dus ben je een natuurfan of juist een adrenalinejunkie? Dan is dit jouw moment om af te reizen naar het mooiste land in Azië!

Ga deze vakantie naar Nepal

Een bezoekje aan Nepal is een levenservaring. Het land is rijk aan ongerepte natuur, prachtige bergen en ontzettend veel cultuur. De mensen zijn ontzettend vriendelijk en je mindset zal compleet veranderen. Dus laat je vooral niet tegenhouden door de negatieve verhalen. Want Nepal is open en ready for business!

Wil je de mensen in Nepal helpen? Neem dan snel contact met ons op!